Mami-ku pernah berkata kepadaku: “Gung dadi bocah lanang ora usah gampang nggersulo, kudu sing iso prihatin, tabah walau ora iso kaya kanca-kancamu sing dadi anake wong sugih, iso sekolah numpak montor apik-apik, iso jajan-jajan, iso sekolah dhuwur-dhuwur.” Terus Mami-ku ngomong lagi: “Sing penting dadio wong becik, wong apik…..terus nek sekolah sing pinter, suk pintere yo mbok nggo dhewe….” SELAMAT HARI IBU – with Dyah Ayu Prabawati at Kenconowungu I No. 24 A, Semarang

View on Path

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s